Shutterstock

De zonnebrillen van de Formule 1


In de wereld van de Formule 1 zijn stijl en snelheid onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dit geldt niet alleen voor de high-tech auto’s, maar ook voor de coureurs zelf. Een essentieel onderdeel van hun stijl? Hun zonnebrillen. Laten we eens kijken naar de zonnebrillen die door enkele van de meest populaire Formule 1-coureurs worden gedragen in het seizoen van 2023.

Ferrari en de Ray-Ban Stijl

Als we het over stijl hebben, kunnen we Ferrari niet negeren. Scuderia Ferrari, met een indrukwekkende lijst van sponsors en partners, heeft Ray-Ban in hun portfolio. De coureurs van Ferrari worden vaak gezien met de iconische Ray-Ban zonnebrillen, een perfecte mix van stijl en comfort voor de snelle wereld van de Formule 1.

Red Bull en Blenders Eyewear

Red Bull Racing, de wereldkampioenen van 2023, hebben een indrukwekkende lijst van 33 merken die hun visie ondersteunen. Een daarvan is Blenders Eyewear, een merk dat bekend staat om zijn sportieve en stijlvolle zonnebrillen. Het is dan ook geen verrassing dat de Red Bull-coureurs kiezen voor de coolheid van Blenders.

Mercedes Kiest voor Police

Mercedes AMG Petronas kan rekenen op de steun van vele merken, waaronder Police voor zonnebrillen. Police is een merk dat bekend staat om zijn stijlvolle en hoogwaardige zonnebrillen, en het past perfect bij de elegante en dynamische uitstraling van het Mercedes team.



McLaren en SunGod

McLaren, met het grootste aantal sponsors in 2023, heeft SunGod in hun sponsorlijst staan. SunGod is bekend om zijn duurzame en aanpasbare zonnebrillen, die ongetwijfeld een hit zijn bij de coureurs van McLaren. Deze zonnebrillen bieden niet alleen bescherming tegen de zon, maar dragen ook bij aan de unieke stijl van elk teamlid.

Fernando Alonso en Kimoa

Last but not least, Fernando Alonso. In 2023 rijdt hij voor het team van Aston Martin, maar hij staat ook bekend om zijn kenmerkende zonnebrillen. Alonso is niet alleen een professionele coureur, maar ook de oprichter van Kimoa, een kledingmerk. Kimoa heeft samengewerkt met Formula E om nieuwe producten te creëren, waaronder enkele verbluffende zonnebrillen die zeker iconisch zullen worden in de paddock en daarbuiten.