Wie is Kelly Piquet, de nieuwe vlam van Max Verstappen?

Het gerucht was er langer, maar nu is het eindelijk officieel: Max Verstappen heeft een nieuwe vriendin – de dochter van drievoudig wereldkampioen Nelson Piquet, Kelly Piquet. Dat maakt de Nederlandse coureur met een foto op Instagram kenbaar.

“Happy New Year everyone! 🥳🥳🥳 Let’s make 2021 a year to remember in many ways. Wishing you all success, love and happiness just as I found mine ❤️”, schrijft Verstappen onder de foto.

Ex van Danill Kvyat

Model Kelly Piquet is de oude vlam van Daniil Kvyat waarvan ze in 2019 beviel van een dochter genaamd Penelope Kvyat. Kvyat verloor in 2016 zijn plek bij het team van Red Bull toen Verstappen werd overgeplaatst vanuit het dochterteam Torro Rosso (nu AlphaTauri). Afgelopen jaar reed bij ook daar zijn laatste seizoen aangezien hij vervangen wordt door de jonge Japanner Yuki Tsunoda.

Afgelopen november was er al speculatie over de nieuwe relatie toen Max onder een foto van Kelly reageerde dat ze samen elke uitdaging aan konden.

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.

Wie is Kelly Piquet?

Grappig feitje over de Braziliaanse Piquet is dat ze een Nederlandse moeder heeft: Sylvia Tamsma. Verstappen zou dus mogelijk een goed woordje Nederlands met haar kunnen wisselen. Ze werd geboren in Homburg, Duitsland waarna ze haar jeugd doorbracht in Frankrijk. Als tiener studeerde ze in Engeland en verkaste ze naar New York voor een studie Internationale Betrekkingen. Naast haar model carrière, waar ze onder andere voor Vogue en Marie Claire werkt, maakt ze ook deel uit van het social media team van de Formule E.

Hoe ziet Kelly Piquet eruit?

Ook kunnen wij ons voorstellen dat jullie benieuwd zijn hoe 32-jarige Kelly Piquet eruit ziet. Daarom hebben we hieronder een paar foto’s voor jullie geselecteerd.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kelly Piquet (@kellypiquet)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kelly Piquet (@kellypiquet)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kelly Piquet (@kellypiquet)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kelly Piquet (@kellypiquet)

Casino Scout Nederland
F1Head