Verstappen hersteld en klaar voor actie in Saoedische paddock

De regerend wereldkampioen Max Verstappen is vandaag gearriveerd in de paddock van het Jeddah Corniche Circuit. Na enige ongerustheid rond zijn afwezigheid tijdens de mediadag in Saoedi-Arabië, lijkt Verstappen volledig hersteld te zijn van zijn buikgriep. De coureur van Red Bull Racing is klaar om dit weekend deel te nemen aan de sessies en op jacht te gaan naar zijn tweede overwinning van het seizoen.Eerste vrije training op het programma

Vanmiddag om 14:30 staat de eerste vrije training gepland in Jeddah. Verstappen zal zonder enige belemmering deelnemen aan deze sessie. Fans en teamleden kunnen opgelucht ademhalen nu de Nederlander weer in goede gezondheid verkeert.

Update van Red Bull Racing

Red Bull Racing bevestigde de aankomst van Verstappen op het circuit via hun officiële Twitter-kanaal. De tweet liet zien dat de Nederlandse coureur weer fit en gezond op de paddock aanwezig is, klaar om achter het stuur te kruipen.

Toestemming voor verlate aankomst

Eerder deze week kreeg Verstappen toestemming van de FIA om later aan te komen op het circuit, aangezien hij ziek was geworden. Fans waren bezorgd toen hij niet verscheen voor de mediaverplichtingen op donderdag. Gelukkig liet Verstappen die dag al weten dat hij zich beter voelde, maar nog niet helemaal op volle kracht was door de buikgriep.


F1Head App Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws. Of klik hier voor meer informatie over de F1Head app.

Vooruitzichten voor het weekend

Nu Verstappen weer in goede gezondheid verkeert en op tijd is gearriveerd in Jeddah, kijken zowel fans als teamleden reikhalzend uit naar zijn prestaties tijdens de trainingen en de race. Met een fitte Verstappen aan de start, belooft het weer een spannend raceweekend te worden.

 


Casino Scout Nederland
F1Head