Botsing tijdens openingsrace leidt tot gebroken pols voor Robin Frijns

Het Formule E-seizoen is op een tragische manier begonnen in Mexico. Tijdens de openingsrace heeft Robin Frijns een harde botsing gehad met Norman Nato, waarbij de Nederlander een gebroken linkerpols heeft opgelopen.

Crash

De crash vond plaats op het Autódromo Hermanos Rodríguez, waar Frijns als eerste uitvaller moest afhaken. Volgens de team ABT CUPRA leek Frijns verrast te zijn door hoe langzaam Nato door het bochtige baandeel kwam en klapte hij achterop bij de Fransman.


F1Head Twitter Volg je F1Head al op Twitter? Volg ons nu en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws!

Na de race werd bekendgemaakt dat Frijns zijn pols had gebroken bij de botsing. Het kwetsuur wordt nog nader onderzocht in het ziekenhuis in Mexico. Afhankelijk van de aard van de blessure, is het de vraag of Frijns er tijdens het volgende Formule E-weekend bij kan zijn. Dit is over twee weken met twee races in Saoedi-Arabië.


F1Head App Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws. Of klik hier voor meer informatie over de F1Head app.

Casino Scout Nederland
F1Head