Shutterstock

Silverstone verzekerd van Britse Grand Prix tot 2034De iconische locatie voor de Formule 1, het circuit van Silverstone, heeft met veel enthousiasme een nieuw tienjarig contract aangekondigd dat haar tot en met 2034 de gastheer van de Grand Prix van Groot-Brittannië maakt. Deze aankondiging werd gedaan door George Russell en Lando Norris, twee prominente Britse coureurs, die de motorsportfans via een videobericht op het platform X op de hoogte brachten.

Belangrijke mededeling via sociale media

In een creatieve video op het X-account van Silverstone kwamen George Russell, die op het circuit zelf aanwezig was, en Lando Norris, die via een telefoongesprek verbonden was, samen om het grote nieuws te delen. Met een achtergrond die een immense Pirelli-band en borden toonde met het goede nieuws, werd de verlenging van de samenwerking tussen Silverstone en de Formule 1 wereldkundig gemaakt.

Een langdurige relatie versterkt

Deze nieuwe overeenkomst betekent dat Silverstone, dat een rijke geschiedenis heeft in de Formule 1 en sinds 1950 dient als een toneel voor de autosport, zijn positie als een centraal evenement op de F1-kalender verstevigt. Het legendarische circuit, dat sinds 1987 continu de Britse GP host, zal dit nu blijven doen tot ten minste het jaar 2034.

Bekijk ook eens:Silverstone is al decennialang het hart van de Britse motorsport en deze nieuwe overeenkomst onderstreept het belang van dit circuit voor de Formule 1 gemeenschap en de Britse racecultuur. Deze voortzetting verzekert niet alleen de toekomst van de Britse Grand Prix maar benadrukt ook de unieke waarde die de locatie heeft in de wereld van de autosport.