Stéphane Peterhansel uitgeschakeld in Dakar Rally na zware crash

De Dakar Rally is weer volop bezig en helaas heeft het al geresulteerd in een zware crash voor Stéphane Peterhansel. De veertienvoudig winnaar van deze zware rally was vrijdag na 212 kilometer in de zesde etappe gecrasht. Zijn navigator, Edouard Boulanger, is daarbij geblesseerd geraakt en is met rugklachten overgebracht naar het ziekenhuis. Het is daarmee uitgesloten dat Peterhansel verder kan gaan in de rally.

Carlos Sainz in de problemen

Ook Carlos Sainz kwam op hetzelfde punt in de problemen. Gelukkig bleven Sainz en zijn navigator Lucas Cruz ongedeerd bij deze crash. Het duo wacht nu op assistentie om hun weg te kunnen vervolgen.


F1Head Twitter Volg je F1Head al op Twitter? Volg ons nu en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws!

Terwijl dit nieuws binnenkwam, kregen we ook het bericht dat Yazeed Al-Rajhi stil was komen te staan met technische problemen. Hij stond op dat moment derde in het klassement bij de auto’s.

Het is altijd jammer om te horen dat er coureurs uitgeschakeld worden in de Dakar Rally, vooral als het gaat om een ervaren coureur als Peterhansel. We wensen Edouard Boulanger en alle andere geblesseerde coureurs een snel herstel toe en hopen dat de rest van de rally voor iedereen veilig verloopt.


F1Head App Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws. Of klik hier voor meer informatie over de F1Head app.

Casino Scout Nederland
Ezoicreport this ad
F1Head