Wie is Dilara Sanlik, de (ex)-vriendin van Max Verstappen?

Wie is de vriendin van Max Verstappen? Het is een vraag die maar al te vaak gesteld wordt. Het antwoord op de vraag wil nog wel eens veranderen: de Nederlandse coureur had/heeft een reputatie als womanizer. Inmiddels heeft Verstappen  al sinds 2018 een relatie met de Duits Turkse dame Dilara Sanlik. Wie is deze dame en hoe zijn zij en Max bij elkaar gekomen?

Update 7-11-2020: onlangs maakte Verstappen bekend dat de relatie tussen hem en Dilara op de klippen is gelopen. Momenteel heeft Max Verstappen dus geen vriendin.
Update 1-1-2021: Verstappen maakt via een Instagram post bekend dat hij een nieuwe relatie heeft met Kelly Piquet. Lees meer in dit artikel.

Dilara Sanlik is niet zomaar een dame. Integendeel, ze is de nicht van niemand minder dan Victoria Swarovski. Swarovski? Dat klinkt bekend! Inderdaad, we hebben het hier over de familie achter het wereldberoemde sieradenmerk uit Oostenrijk. Toevalligerwijs is de Swarovski familie bevriend met beruchte Red Bull-adviseur Helmut Marko.

Eerste ontmoeting

Stellen dat Verstappen en ‘Dr. Marko’ elkaar vaak spreken zou een understatement zijn. Helmut Marko wordt gezien als de ‘ontdekker’ van de talentvolle Nederlander en was de drijvende kracht achter de coureurwissel tussen Daniil Kvyat, die toentertijd bij Red Bull reed, en Verstappen, die toen nog voor Toro Rosso reed. Voor, na of tijdens een van de ontmoetingen tussen de coureur en de Red Bull-adviseur in Graz, Oostenrijk, kwamen Max en mevrouw Sanlik elkaar tegen en sloegen de vonken direct over. Verstappen en de Swarovski-erfgename zagen elkaar daarna nog vaker bij verschillende feestjes waar de liefde verder kon oplaaien.

Dilara woont zelf in Engeland voor haar studie, maar reist natuurlijk vaak af naar Monaco om bij Max te verblijven. Ze schijnt het ook goed te kunnen vinden met de schoonfamilie Verstappen, aangezien ze vaak verschijnt in foto’s met Victoria (het zusje van Max) en de moeder van Verstappen.

Samen reizen

Max en Dilara reizen samen naar verschillende locaties over de hele wereld en daar duiken ook steeds meer foto’s van op. En dat is dan natuurlijk weer goed nieuws voor de Verstappen fans, omdat ze dan een goede indruk krijgen van het leven van hun favoriete coureur en zijn beeldschone vriendin. Het persoonlijke Instagram-account van Dilara Sanlik is helaas afgeschermd. We moeten het dus doen met de foto’s die via andere accounts zijn geplaatst.

Foto’s van Dilara Sanlik, de vriendin van Max Verstappen

View this post on Instagram

When someone tries to be funny 😜

A post shared by Victoria-Jane Verstappen (@victoriaverstappen) on

F1Head