Nieuwe uitvalbeurt zorgt voor frustratie bij Verstappen

Max Verstappen is er klaar mee en zit vol frustratie na weer een nieuwe uitvalbeurt bij Red Bull Racing. Tijdens de race in Melbourne Australië had Max weinig te vertellen en zag hij Ferrari concurrent Charles Leclerc winnen.

“Dit is echt niet goed, er is veel werk aan de winkel voor het team. We weten ook nog niet wat het is, maar we krijgen de auto zo terug en dan gaan we het onderzoeken”, zegt Verstappen tegenover Tv-zender Viaplay.

Tot de RedBull stil viel, reed Verstappen op de 2de plek en leek hij vaart te maken voor een tweede pitstop om zo een aanval te doen op de overwinning. Zonder verdere actie was Max kansloos voor de overwinning.

“De slijtage van mijn banden was hoog, ik was alleen maar bezig met het managen daarvan. Ferrari is elke race sterk met banden management, dat is iets waar het team naar moet gaan kijken. Dit is frustrerend en onacceptabel”, geeft Verstappen aan tegenover Sky Sports F1.

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.

Met opnieuw een uitvalbeurt voor Verstappen staat hij op dit moment 6e in het kampioenschap, zelfs achter zijn rivaal van vorig jaar; Lewis Hamilton. De achterstand is op dit moment opgelopen tot 46 punten op de nummer 1 Leclerc. Over 2 weken kan Max weer vechten voor een overwinning bij de Grand Prix van Emilia-Romagna in Italië. Bekijk de volledige Formule 1 agenda hier.

Casino Scout Nederland
F1Head