Aston Martin steunt op Fernando Alonso om wereldkampioen te worden

Aston Martin heeft een nieuwe rijder aangetrokken om het team naar de Formule 1-titel te leiden: Fernando Alonso neemt het stuur over van Sebastian Vettel. De renstal uit Silverstone hoopt dat Alonso’s competitieve aard het team op alle gebieden tot het uiterste zal pushen.

Silly Season 2022

Alonso begon het “silly season” van 2022 met de aankondiging dat hij bij Alpine weg zou gaan om een nieuwe uitdaging aan te gaan bij Aston Martin. Het team bevindt zich in de beginfase van een ambitieus vijfjarenplan om wereldkampioen te worden.


F1Head Twitter Volg je F1Head al op Twitter? Volg ons nu en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws!

Tom McCullough, Performance Director bij Aston Martin, ziet uit naar het werken met de tweevoudig wereldkampioen en is zich terdege bewust van Alonso’s honger naar meer succes. Hij hoopt dat de komst van Alonso voor beide partijen een ommekeer zal brengen.

“Ik leer Fernando nog steeds kennen. Ik zal je één ding vertellen: hij is erg gemotiveerd en competitief – dat zie je al aan de buitenkant. Ik begin dat een beetje te merken als ik met hem praat”, aldus McCullough tegenover Formula1.com. “Hij is er alleen op gericht om het goed te doen. Hij ziet een goede toekomst met ons team en hij ziet de reis die we maken. We zijn echt blij hem aan boord van ons team te hebben. Hij gaat ons op elk gebied pushen.”


F1Head App Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws. Of klik hier voor meer informatie over de F1Head app.

Casino Scout Nederland
F1Head