Max Verstappen maakt opwachting tijdens FIA Prize Giving

Het is bijna zover: de FIA Prize Giving. Dit jaarlijkse evenement viert de beste coureurs, teams en constructeurs van het Formule 1-seizoen. Ook dit jaar zal Max Verstappen aanwezig zijn om zijn prestaties te vieren.

Hoelaat begint de FIA Prize Giving?

De FIA Prize Giving zal dit jaar plaatsvinden op vrijdag 17 december. Het evenement zal beginnen om 21:30 uur (Nederlandse tijd) en zal live worden uitgezonden op verschillende televisiezenders en via online streamingdiensten.

Wat kan je verwachten tijdens de FIA Prize Giving?

Tijdens de FIA Prize Giving zullen verschillende prijzen worden uitgereikt aan coureurs, teams en constructeurs die het afgelopen seizoen uitblonken. Dit zal onder andere gebeuren in de categorieën World Drivers’ Champion, World Constructors’ Champion en Pole Trophy.

Daarnaast zal er ook aandacht worden besteed aan de verschillende teams en coureurs die het afgelopen seizoen bijzondere prestaties hebben neergezet.


F1Head App Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws. Of klik hier voor meer informatie over de F1Head app.

Max Verstappen maakt zijn opwachting tijdens groots FIA-feest

Max Verstappen zal ook dit jaar aanwezig zijn tijdens de FIA Prize Giving. De Nederlandse coureur won dit jaar opnieuw het World Drivers’ Championship.

Verstappen zal niet alleen aanwezig zijn om zijn eigen prestaties te vieren, maar ook om zijn team, Red Bull Racing, te steunen. Dit team wist dit seizoen het World Constructors’ Championship te winnen en zal ook in het zonnetje worden gezet tijdens de FIA Prize Giving.

Het belooft dus een groots feest te worden voor Verstappen en Red Bull Racing. Zorg dat je het niet mist en tune in op vrijdag 17 december om 21:30 uur (Nederlandse tijd) om de FIA Prize Giving live te volgen.

 

Casino Scout Nederland
F1Head