Speciaal voor Las Vegas: Red Bull Racing onthult opvallende neon livery


Red Bull logo Red Bull Racing staat erom bekend niet te schrikken van een beetje spektakel buiten de circuits en dat blijkt maar weer eens. Het team onthulde gisteravond in een bruisende nachtclub in Las Vegas hun speciale livery voor de Grand Prix aldaar. Het kleurenschema, ontworpen door de fans, weerspiegelt de bekende neonlichten en het gokparadijs dat Las Vegas is. 
Photo by Jared C. Tilton/Getty Images // Getty Images / Red Bull Content Pool

Een ode aan de fans en de stad

Red Bull logo Red Bull Racing heeft dit jaar iets bijzonders gedaan door bij elke Amerikaanse race een uniek design te introduceren. Dat vervult niet alleen de wens van veel fans voor meer variatie en creativiteit in liveries, maar het is ook een respectvolle knipoog naar de gaststeden. Voor Las Vegas hebben de fans via een stemming mogen kiezen welk design de RB19 zou sieren. Nu staat de gekozen livery klaar om over de wereldberoemde Strip te vlammen.

Een seizoen vol verrassingen

Dit seizoen kenmerkt zich voor Red Bull logo Red Bull niet alleen door sportieve hoogtepunten, maar ook door de bijzondere manier waarop ze hun plaatsen op de Amerikaanse circuits markeren. In Austin en Miami zagen we al twee andere speciale designs, waarmee coureurs mx Sergio Pérez en nl Max Verstappen in het oog sprongen. In Miami werd er zelfs een prijsvraag georganiseerd voor het ontwerp van de beste livery. Het resultaat? Een prachtige reeks unieke racewagens die de Amerikaanse formule 1-belevenis extra kleur geven en de fans dichter bij het team brengen.

Van ontwerp tot spotlights

Van de tekentafels van de fans tot de neonlights van Las Vegas, de nieuwe livery van Red Bull logo Red Bull heeft een reis achter de rug die symbool staat voor de passie en betrokkenheid van de Formule 1-community. Uw favoriete coureurs zullen zich niet alleen moeten onderscheiden door hun prestaties op het circuit, maar zullen ook de aandacht trekken door hun flamboyante verschijning. Het doek is gevallen, en nu is het spetterende design onthuld, klaar voor de actie op de Las Vegas Strip.

In het kort

Red Bull logo Red Bull Racing heeft voor de slotact van de Amerikaanse races een speciale Las Vegas-livery onthuld, ontworpen door de fans. De kleurstelling blinkt uit in paarse- en neontinten met gokelementen, waarmee de auto’s van Verstappen en Pérez een schot in de roos beloven te zijn. Met dit initiatief bekrachtigt het team zijn relatie met de fans en brengt het een opvallende hommage aan de stad die bekend staat om haar neonverlichting en het gokvertier. De Grand Prix van Las Vegas wordt daarmee niet alleen een test van snelheid en strategie, maar ook een parade van stijl en creativiteit.Foto’s van de Red Bull logo Red Bull livery voor Las Vegas