Verstappen onthult plannen voor toekomst in de Formule 1

De Nederlandse Formule 1-coureur Max Verstappen is helemaal happy bij de Red Bull Racing renstal. De huidige leider in het wereldkampioenschap hoopt zelfs dat hij voor zijn gehele carrière bij het Oostenrijkse team kan blijven. 

Blij bij Red Bull

In gesprek met Sky Italia laat Verstappen weten dat hij en het team op één lijn zitten. Red Bull – en met name de adviseur Helmut Marko – heeft Verstappen immers op jonge leeftijd naar de Formule 1 gehaald. Helaas kon Verstappen tot  dusver nog niet echt meedoen om het kampioenschap, maar dit seizoen lijkt Red Bull Racing het eindelijk voor elkaar te hebben gebokst. 

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.

Op de vraag of hij voor altijd bij de Oostenrijkse renstal wil blijven, antwoord Verstappen als volgt. “Dat is het plan. Ik vind het heel leuk om deel uit te maken van het team. We hebben een erg goede relatie met het team, we zijn allemaal enorm gemotiveerd en gedreven en natuurlijk willen we winnen,” zo legt de Nederlander uit. 

Overstap naar ander team?

Desondanks sluit Verstappen een overstap naar een ander team niet uit. De Nederlander stelt dat dit onwaarschijnlijk is en alleen “als de kans zich voordoet en het een erg snelle auto is.” Momenteel is er echter geen sprake van: “Op dit moment ben ik daar niet naar op zoek en ben ik heel blij waar ik ben. Dat is natuurlijk bij Red Bull.” 

F1Head